Σεμινάρια

Σεμινάρια

Στην AlphaCAD πραγματοποιούνται σεμινάρια στα παρακάτω πεδία:


Λογισμικά Autodesk:

Σεμινάρια autodeskΗ Autodesk είναι η μεγαλύτερη κατασκευάστρια εταιρεία τεχνικού λογισμικού παγκοσμίως. Τα λογισμικά της αποτελούν πολύτιμο εργαλείο και χρησιμοποιούνται κυρίως από αρχιτέκτονες, μηχανικούς, και σχεδιαστές με σκοπό τον σχεδιασμό και τη μοντελοποίηση κτιρίων και άλλων κατασκευών.

Στην AlphaCAD οι συμμετέχοντες εκπαιδεύονται στην χρήση των πλέον δημοφιλών λογισμικών της εταιρείας όπως:

Μετά το πέρας των σεμιναρίων λαμβάνουν την επίσημη πιστοποίηση της Αutodesk και ταυτόχρονα εγγράφονται στα μητρώα της εταιρείας αποκτώντας μοναδικό σειριακό αριθμό.


Σεμινάρια Ενεργειακών Επιθεωρητών:

Σεμινάρια Ενεργειακών ΕπιθεωρητώνH AlphaCAD, ως εγκεκριμένος φορέας από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.), ανταποκρινόμενη στην ανάγκη των Μηχανικών για σωστή και εξειδικευμένη εκπαίδευση πάνω στη διαδικασία της Ενεργειακής Επιθεώρησης, πραγματοποιεί Σεμινάρια Ενεργειακών Επιθεωρητών  και για τα τρία είδη Αδειών:

  • Κτιρίων
  • Λεβήτων – Εγκαταστάσεων Θέρμανσης
  • Κλιματισμού

Λογισμικά LH Λογισμική:

Σεμινάρια lh logismikiΗ LH Λογισμική, είναι ελληνική εταιρεία που ειδικεύεται στην παραγωγή λογισμικού για μηχανικούς. Προγράμματα της εταιρείας όπως το Fespa κατατάσσονται μεταξύ των καλύτερων προϊόντων λογισμικού και χρησιμοποιούνται στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

Στην AlphaCAD υλοποιούνται σεμινάρια χρήσης του λογισμικού Fespa, για την ανάλυση και διαστασιολόγηση κατασκευών. Πιο συγκεκριμένα πραγματοποιούνται μαθήματα που αφορούν:

Τα μαθήματα γίνονται από πιστοποιημένους εισηγητές της μητρικής εταιρείας, ενώ με το πέρας των μαθημάτων, οι συμμετέχοντες λαμβάνουν πιστοποιητικό παρακολούθησης του εκάστοτε σεμιναρίου.


Σεμινάρια Μηχανικών:

Σεμινάρια ΜηχανικώνΕκτός από τα σχεδιαστικά λογισμικά της Autodesk και της LH Λογισμική, η AlphaCAD δραστηριοποιείται και στον τομέα της συνεχούς επαγγελματικής κατάρτισης μηχανικών. Προς αυτή την κατεύθυνση υλοποιεί σεμινάρια εισαγωγής και εξειδίκευσης σε σημαντικά επιστημονικά και επαγγελματικά ζητήματα.

Πιο συγκεκριμένα στην AlphaCAD πραγματοποιούνται τα παρακάτω σεμινάρια:


Σεμινάρια Μηχανολόγων:

Σεμινάρια ΜηχανολόγωνΗ AlphaCAD έχοντας γνώση της ανάγκης των Μηχανολόγων Μηχανικών για εξειδικευμένη εκπαίδευση πάνω σε θέματα που άπτονται των επαγγελματικών τους δικαιωμάτων και αρμοδιοτήτων, υλοποιεί Σεμινάρια εστιασμένα στους κλάδους ενασχόλησης των Μηχανολόγων Μηχανικών, προσφέροντάς τους τα απαραίτητα γνωσιακά εφόδια για μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία.


 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.