Σεμινάρια AutoCAD 3D

Τι είναι το AutoCAD 3D;

Το ΑutoCAD 3D είναι η εφαρμογή της Autodesk για τρισδιάστατη σχεδίαση. Με το AutoCAD 3D μπορείτε να οπτικοποιήσετε τις σχεδιαστικές σας ιδέες και να δείτε πώς αυτές εφαρμόζονται στον πραγματικό κόσμο.

Γιατί 3D σχεδίαση;

Η σχεδίαση με τη χρήση Η/Υ έχει πολλά πλεονεκτήματα συγκριτικά με τη σχεδίαση με το χέρι. Ένα μεγάλο όφελος είναι ότι από τη στιγμή που έχετε σχεδιάσει κάτι, δε χρειάζεται να το σχεδιάσετε ξανά.

Όταν δημιουργείτε τα σχέδια ενός κτιρίου με το χέρι, χρειάζεται να σχεδιάσετε την πρόσοψη, πλάγιες όψεις και πιθανόν και προοπτική αναπαράσταση. Με ένα 3D μοντέλο, είστε σε θέση να δημιουργήσετε όψεις από κάθε γωνία, είτε εσωτερικά, είτε εξωτερικά του κτιρίου, καθώς και animation. Στη συνέχεια, αν π.χ. ο πελάτης σας ζητήσει να αλλάξει κάτι, μπορείτε να κάνετε τις αλλαγές μία φορά.

Εάν σχεδιάζετε μηχανικά μέρη, μπορείτε να δημιουργήσετε εικονικά πρωτότυπα (virtual prototypes) ή ακόμη και ταχεία πρωτότυπα (rapid prototypes). Αυτό το επίπεδο μηχανικής θα ήταν αδύνατο χωρίς 3D σχεδίαση με χρήση Η/Υ (CAD).

Καθώς οι υπολογιστές και τα λογισμικά εξελίσσονται, η εργασία σε 3D γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής. Οι σημερινοί σταθεροί Η/Υ έχουν περισσότερη «δύναμη» συγκριτικά με τα μηχανήματα που υπήρχαν όταν πρωτοεμφανίστηκε η CAD σχεδίαση. Γι’ αυτό πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για το ενδεχόμενο να χρειαστεί, σε κάποια φάση στην καριέρα σας, να μάθετε 3D σχεδίαση.

Η Autodesk, πέραν του AutoCAD, κατασκευάζει και άλλα 3D λογισμικά που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για συγκεκριμένους κλάδους όπως το AutoCAD Architecture, το Map 3D, το 3D Studio Max κ.α.. Αναλόγως με τον προϋπολογισμό και τις ανάγκες σας, μπορεί να χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε προγράμματα όπως αυτά. Οι έννοιες που διδάσκονται στα Σεμινάρια AutoCAD 3D θα σας βοηθήσουν στην εργασία σας σε οποιοδήποτε πρόγραμμα 3D.

Σεμινάρια AutoCAD 3D στην AlphaCAD

Στα σεμινάρια ΑutoCAD 3D της ΑlphaCAD, οι συμμετέχοντες εξοικειώνονται πλήρως με το τρισδιάστατο περιβάλλον του ΑutoCAD και διδάσκονται τις έννοιες του φωτισμού, ενώ αποκτούν και πρόσβαση σε βιβλιοθήκες υλικών.

Μετά το πέρας του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες, θα είναι σε θέση να δημιουργούν μοντέλα και στις τρεις διαστάσεις καθώς και να τροποποιούν και να βελτιστοποιούν τα μοντέλα χρησιμοποιώντας φωτορεαλιστικά εργαλεία του ΑutoCAD.

Για την εξασφάλιση της ποιότητας της εκμάθησης, τα τμήματα είναι ολιγομελή και ο κάθε συμμετέχων λαμβάνει μετά το πέρας του σεμιναρίου επίσημη πιστοποίηση από την Autodesk, η οποία επιβεβαιώνει την εκμάθηση του συγκεκριμένου προγράμματος.

H AlphaCAD προσφέρει:

  • Σεμινάρια AutoCAD 3D 24 ωρών πλήρους εκμάθησης του προγράμματος στην τελευταία έκδοσή του.
  • Ολιγομελή τμήματα.
  • Ευέλικτα ωράρια κατόπιν συνεννόησης με τους συμμετέχοντες.
  • Certificate of Completion by Autodesk – Βεβαίωση παρακολούθησης η οποία αποστέλλεται κατευθείαν από την Autodesk μετά το πέρας του σεμιναρίου.

*To Σεμινάριο AutoCAD 3D απευθύνεται σε χρήστες που έχουν ήδη τις απαραίτητες γνώσεις χρήσης του προγράμματος για δισδιάστατη σχεδίαση.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα Σεμινάρια ΑutoCAD 3D επικοινωνήστε μαζί μας στο 2110176527 ή στο info@alphacad.gr.