Σεμινάρια 3D Studio Max

Τι είναι το 3D Studio Max;

Το 3D Studio Max (ή 3ds max) της Autodesk αποτελεί ένα από τα πλέον δημοφιλή λογισμικά τρισδιάστατης μοντελοποίησης. Καλύπτει τις ανάγκες για ρεαλιστική σχεδίαση στο χώρο, με την προσθήκη 3D αντικειμένων, φωτισμών και σκιών. Προσφέρει αποτελεσματικά νέα εργαλεία, επιταχυνόμενες επιδόσεις, και εξορθολογισμένες ροές εργασίας, αυξάνοντας τη συνολική παραγωγικότητα σε εργασίες με πολύπλοκα και υψηλής ανάλυσης στοιχεία.

Η τρισδιάστατη αναπαράσταση μπορεί, είτε να παραχθεί στο ίδιο το πρόγραμμα, είτε να εισαχθεί από άλλο CAD πρόγραμμα, όπως το AutoCAD.

Φωτορεαλισμός Mental Ray

Το Mental Ray είναι εφαρμογή υψηλής φωτοαπόδοσης/φωτορεαλισμού (renderer). Eίναι διαθέσιμo σε αυτόνομη μορφή από την Autodesk (module standalone), αλλά βρίσκεται και ενσωματωμένο στο 3D Studio Max καθώς και σε άλλα λογισμικά της εταιρείας (Inventor, Maya, Revit, Softimage).

Το Mental Ray παράγει εικόνες εξαιρετικής ποιότητας και αξεπέραστoυ ρεαλισμού. Επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργήσουν οποιοδήποτε οπτικό αποτέλεσμα επιθυμούν συνδυάζοντας προηγμένο φωτισμό και προγραμματισμό.

Το Mental ray είναι πλήρως προγραμματιζόμενο και απεριόριστα μεταβλητό, υποστηρίζοντας συνδεδεμένα υποπρογράμματα που ονομάζονται shaders και είναι γραμμένα σε C ή C++. Αυτό το χαρακτηριστικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία γεωμετρικών στοιχείων (geometric elements), υφών (textures), φακών (camera lenses) και πηγών φωτός (light sources).

Σε ποιους απευθύνεται το 3D Studio Max;

Το 3D Studio Max είναι απαραίτητο εργαλείο για μηχανικούς, αρχιτέκτονες και διακοσμητές που επιθυμούν μια πλήρη επαγγελματική παρουσίαση.

Σεμινάρια 3D Studio Max στην AlphaCAD

Στην AlphaCAD πραγματοποιούνται σεμινάρια 3D Studio Max από κατάλληλα εκπαιδευμένους και πιστοποιημένους εισηγητές.

H AlphaCAD προσφέρει:

  • Πλήρη εκμάθηση του προγράμματος στην τελευταία έκδοσή του.
  • Ολιγομελή τμήματα.
  • Ευέλικτα ωράρια κατόπιν συνεννόησης με τους συμμετέχοντες.
  • Certificate of Completion by Autodesk – Βεβαίωση παρακολούθησης η οποία αποστέλλεται κατευθείαν από την Autodesk μετά το πέρας του σεμιναρίου.